EEN AVOND MET DORUS

Een musical over het leven van Tom Manders en zijn alter ego DORUS Bij De Marine, Speel De Clown, De Krokus en de Hyacint, De Figaro Parodie en uiteraard Twee Motten. Allemaal liedjes die niet meer weg te denken zijn uit ons collectieve geheugen. En allemaal liedjes van een icoon uit de Nederlandse theater- en televisiegeschiedenis: DORUS, de alom geliefde en meest bekende zwerver van Nederland.

Meer informatie

DE 3 BARITONS IN IERLAND

Met een nieuwe tour zijn De 3 Baritons weer terug van weggeweest! Ditmaal nemen Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker je mee op een muzikale reis door Ierland. Begeleid door het 20-koppige orkest, vertolken ze de mooiste klassieke werken. Onvergetelijke Ierse traditionals als Oh Danny boy, You raised me up, Cockles and mussels, Go Lassie go, en natuurlijk The wild rover van The Dubliners.

Kijk voor de volledige speellijst op :
http://www.3baritons.nl/agenda.php

JEUGDHERINNERINGEN 3 MET
DANNY DE MUNK & HENK POORT

Danny de Munk en Henk Poort zijn oude vrienden. Komen deze twee rasentertainers samen da

n is een avond vol anekdotes en een flinke portie humor gegarandeerd.

In ‘Jeugdherinneringen’ laten ze het publiek op muzikale wijze delen in hun vriendschap. Zowel de hits van toen als die van nu komen voorbij en het repertoire is veelal verrassend; van levenslied, via musical naar Belcanto.